Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Setaci Foto Igor Kumanovic 5

Splitski Šetači koji su se javnosti predstavili krajem prošle godine singlom 'Dok ljubav osjećam blizu' i ovaj put pjevaju o ljubavi. Ili nije o ljubavi riječ, nego nečemu što nema čvrstu definiciju, a ipak je toliko moćno da je gotovo nemoguće oduprijeti se. Na svakome je ponaosob da prosudi... 'Između nas' drugi je singl koji će se naći na njihovom prvijencu 'Galaksija' kojeg dečki pripremaju za ovo ljeto.

Pjesma je orijentirana na glazbu, počinje lagano, čak možda i sjetno uz „Ovo nije ljubav, a nije ni laž. To je samo požuda, to je samo strast. To je samo nešto, nešto između nas.“ Dionica usne harmonike uvodi u žešći ritam kojeg odlično prate gitare i bas. Solo gitara opet usporava tempo i ustupa prostor tekstu koji vrlo lako ponese u razmišljanje. Poput strasti o kojoj govori, glazba se ponovo razbuktava, zavrti iznutra poput vrtloga. Polagani kraj Šetači su prepustili odličnom saksofonistu Ivanu Škvorcu uz čiji se zvuk strast smirila...

Pjesmu prati i spot u režiji Tonija Banova, čiju je ideju odlično interpretirala pjesačica Karolina Šuša. Šetači nastavljaju suradnju sa splitskim studijem Bozon pa tako produkciju i ovaj put potpisuju Tomislav Vukušić i Saša Antić.

autor glazbe | Goran Borovčić - Kurir
autor teksta | Hrvoje Slipčević
aranžmani | Božo Gabrić, Hrvoje Slipčević, Toni Banov, Goran Borovčić – Kurir, Ivan Škvorc

tonski snimatelj | Boris Ždero
producenti | Tomislav Vukušić i Saša Antić
Singl je snimljen u studiju Bozon u Splitu.

redatelj, snimatelj i producent videospota | Toni Banov
glumci u videospotu | Karolina Šuša i Božo Gabrić