Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ui

Rapcore bend Urban Instinkt nedavno je na tržište plasirao svoj prvi studijski album „Spreman sve da dam“ na kojemu su ugostili legendu domaće hip-hop scene Edu Maajku i to na pjesmi "Daj joj keš" te jednog od najboljih MC-a na Balkanu - Frenkiea na pjesmi "Ustani i kreni".

Spot za pjesmu „Ustani i kreni“sniman je u Tuzli i Sarajevu pod redateljskom palicom Vedrana Haračića i ekipe Salt and Flow iz Tuzle, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

„Sam spot i pjesma nose univerzalnu poruku svim ljudima da trebaju da se pokrenu, a ne da budu samo statični kritičar. Od naših stavova i odlučnosti zavisi sve što nam se događa. Želite li i dalje biti pasivni i promatrati kako vam život prolazi u žaljenju ili ćete se jednostavno pokrenuti, ujediniti i krenuti naprijed k pozitivnijoj i boljoj budućnosti. Ustani sa poda po kojem te gaze, obriši prašinu sa sebe, pusti glas i kreni ...Kreni i uzmi stvar u svoje ruke... Uzmi za svoje i naše bolje sutra!“ – poručuju članovi Urban Instinkta.

Na albumu „Spreman sve da dam“ se nalazi osam pjesama raznolikih tematika, a opisuju ih tekstovi vezani za psiho-socijalno stanje ljudi u današnjem društvu. Samu glazbu ispunjavaju energični rifovi i ritmovi s dozom stila sličnog za rapcore bendove devedesetih godina kojeg možemo opisati u tri riječi - iskreno, istinito i realno.