Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

MimiMercedez GudaGang ScreenGrab 2

Guda iz Huda, jedan od alijasa reperice Mimi Mercedez, predstavlja spot za pjesmu "Guda Gang" i on izgleda baš onako kako su očekivali brojni obožavatelji. "Ne pratim modu, ja pravim modu" poručuje reperica, a video upotpunjuje svaki od stihova pjesme. Spot za pjesmu je dostupan u nastavku.

Bijeli konj, autentičan stil i jaka rima još jednom su pokazali zašto je Guda iz Huda jedno od vodećih imena na regionalnoj rap sceni čija izdanja ne prolaze nezamijećeno. Baš kao i sestrinski alijas Mimi Mercedez, Guda beskompromisno iznosi svoj stav i ta karakteristika je i ovog puta u prvom planu.

Guda iz Huda je ovog svibnja predstavila "Guda" EP koji okuplja remasterirane verzije njenih najvećih hitova i pjesama koje su izazvale najveću pažnju glazbene javnosti, a uz to predstavila je i dvije nove pjesme. Osim naslova kao što su "Napucane Svinjice", "Nek Izgori Sve", "Suši" i "Crna Marama", Guda je obožavatelje obradovala i s dva nova – "Guda Gang" i Guda Žurka".

Osim što ih upoznaje s različitim stranama svoje ličnosti, Mimi svojoj publici predstavlja ljude koji su dio njene ekipe te pokazuje njihov način rada i u potpunosti im pruža uvid u svoj svijet, što je upravo jedan od razloga zbog kojih ljubitelji njene glazbe pomno prate i iščekuju svaki novi korak. Svoj novi EP komentirala je i Mimi: "Odlučila sam da konačno objavim cijeli Guda opus, jer je ta druga strana moje ličnosti željela da izađe na površinu. Mislim da će moja publika biti sretna jer su se najjače reperice konačno udružile i snimile zajednički materijal."