Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Crni Pes Vintage industrial bar

Grupa Črni pes objavila je novi, šesti po redu singl te mu pridružila i zgodan video spot. Spot za pjesmu "Sve je moguće" pogledajte u nastavku.

Pokretač cijelog projekta Črni pes je Kristijana Čerti Blagus, koja je ujedno autorica većine tekstova te glavni vokal. Glazbu zajednički stvara sa suprugom Markom.

Projekt Črni pes nastao je kao borba za preživljavanje teških trenutaka u kojima se Kristijana našla i s kojima se uspješno nosi zahvaljujući glazbi.

Kako u bendu ističu: Obzirom na zdravstveno stanje nismo baš imali previše nastupa, no valja izdvojiti nastup u Vintage Industrijal Bar-u u sklopu manifestacije Kvartura te par nastupa na Festivalu jednakih mogućnosti na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu te nastup u KSET-U. Njena želja za životom i unutarnja snaga koju posjeduje može se osjetiti u svakoj našoj / njezinoj pjesmi, tako i u najnovijem singlu" Sve je moguće" za koji će neki reći da je težak, da je blues, no Kristijana ipak o tome pjeva s radošću i lakoćom, jer nije uvijek sve u životu bajno i sjajno, zar ne?

Ovim putem još jednom se moramo zahvaliti Ivanu Božaniću vrhunskom glazbeniku, a prije svega prijatelju i čovjeku koji je zaslužan za produkciju i aranžman kako na zadnja dva singla tako se nadamo i na novima koji su u pripremi, na ogromnom znanju, nesebičnom zalaganju, strpljenju i podršci koju nam je pružio, zaključili su iz benda.