Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

meduza

Meduza, producentski trio koji je ovu godinu obilježio hitom “Piece Of Your Heart”, donosi nam potpuno novi singl “Lose Control” na kojem gostuju GOODBOYS i Becky Hill. Singl „Lose Control“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Talijanska glazbena senzacija Meduza novim singlom „Lose Control“ ponovo donosi već potvrđeni, jedinstveni zvuk koji od prve sekunde privlači pažnju. Emociji pjesme doprinosi i izvanredna izvedba pjevačice Becky Hill, koja je u dinamičnoj sinergiji s vokalima britanske pop skupine GOODBOYS.

Producentski trio Meduza i na ovoj je pjesmi ostvario suradnju s britanskom skupinom GOODBOYS, s kojom je već udružio snage na višestrukom platinastom i zlatnom hitu „Piece Of Your Heart“.

Pjesma je do danas skupila više od 600 milijuna streamova, dok je njen službeni spot na YouTubeu pregledan više od 19 milijuna puta.

Talenirana Becky Hill ime je koje sve češće susrećemo u radijskom eteru. Njen je snažan glas zaštitni znak hitova kao što su “Back & Forth”, “Wish You Well” i platinasta “Gecko”, koja je u Ujedinjenom Kraljevstvu zauzela prvo mjesto na ljestvici najslušanijih pjesama i čiji je spot do danas skupio više od 25 milijuna pregleda.