Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

rokambol

Zagrebački pjesmar Rokambol užurbano stvara novi album radnog naziva "Playlist" sa kojeg polako izbacuje prve songove.

Nakon prvog singla "Klackalica" rađenog sa producentom Višeslavom Labošem u kojem se prikazuje u ogoljenom izdanju samo uz pratnju gitare, u novom singlu "Princ Žulijan" uz pomoć producenta Berka Muratovića za ljetni "afro" aranžman su se pobrinuli i vrhunski glazbenici suradnici Beslač, Živković, Čapeta, Bočić i Manojlović.

Skladba "Princ Žulijan" koja govori o Rokambolovom dugogodišnjem životnom suputniku, mačku Žulijanu doživjela je svoju ekranizaciju u videu radu priznate umjetnice italo-balkanskog porijekla, Luane Lojić,od koje smo dobili i ekskluzivnu izjavu: "Spot je nastao inspiriran kultnom tv-emisijom "Kućni ljubimci". Narativ spota želi izraziti svakodnevne nevidljive detalje iz mačjeg života u interakciji sa čovjekom.

"Rokambol u pripremi ima i naredne singlove koji se također bave kompleksnim i inspirirajućim odnosom čovjeka i životinja.

Nakon tihog i prigušenog albuma "Sam" novi Rokambolov album pod radnim nazivom "Playlist" pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo sa njegovog prvijenca "Zajedno".