Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bulevard

Grupa Bulevard novo je ime na riječoj i hrvatskoj glazbenoj sceni. Iako mlada po nastanku (startali su tijekom prošle godine), čine je iskusni glazbenici.

Iza svega stoji Erik Malnar kao autor, pjevač i gitarist budećeg sastava koji, u želji za novom glazbenom avanturom, razmišlja kako pronaći nove suradnike s kojima želi muzicirati i stvarati neopterećeno žanrom ili uspjehom. Iako dugogodišnji član uhodanih grupa kao što su Belfast food i Beatles Revival Band, Erik želi stvarati i realizirati pjesme koje nastaju potaknute energijom koju donosi novi početak i novi ljudi. Ti novi ljudi su Tomislav Raspor (bas), Marko Radojčić (bubnjevi, prateći vokal) i David Puharić (gitara).

Grupa je do sada stvorila znatan broj pjesama, a momci su nedavno odlučili snimiti prvi singl nazvan ‘Ide na bolje’. Radi se o plesnoj pjesmi s osobnim, optimističnim tekstom uz blagu dozu humora. Tekst i glazbu potpisuje Erik, a klasičnim bendovskim muziciranjem u garaži, u riječkom kvartu Bulevard, pjesma je dobila svoj konačni oblik.

U realizaciji sudjeluje i Dallas Records kao diskograf te Matej Zec kao snimatelj i glazbeni producent.

Prateći spot snimio je Tomislav Nakić Alfirević, poznat kao Tom Jay (ujedno i Erikov kolega i pjevač iz vremena grupe Gipss), u devastiranom hotelu Haludovo. Atraktivna ruševina bila je zahtjevan (i opasan!) teren za snimanje. Sve je ipak prošlo u redu i bez ozlijeđenih, a do neke nove priče Bulevard poručuje: Ide na bolje!