Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

opsjednutost

"Frik iz kvarta" s velikim uzbuđenjem predstavlja svoj prvi singl "Opsjednutost", electro space acoustic baladu, "bombončić" čije je sastojke u svom Greenwood studiju znalački posložio producent Antonino Šimić.

Glazbu i tekst potpisuje Zlatko Majsec, dugogodišnji frontmen benda Mel Camino kojem je ovaj novi projekt prilika da se izrazi u nešto intimnijem - kantautorskom stilu. Da stvar još ljepše zazvuči pobrinuo se i Ivan Vidović - Vida sa svojim gitarističkim pejzažima.

Režiju, (post)produkciju, kameru i montažu potpisuje Tvrtko aka Vidokk, a u spotu se uz Majseca kao model i glumica pojavljuje prekrasna Valentina Kuzmić.

Zlatko Majsec o spotu kaže: Vidokk mi je odmah na početku rekao: "Vidi Majs, neću ti srat, morali bumo za ovu pjesmu nać' zgodnu žensku". Srećom, odabir je ispao pun pogodak - osim kaj je obavila vrhunski posao, Valentina je stoički istrpila i Vidokka i mene - a vjerujte - mi znamo bit naporni.

Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo - i zvuk i slika. Eto, dočekao sam da konačno porinemo prvi službeni Frikov singl - uzbuđen sam ko malo dijete prije otvaranja božićnih poklona. Opuštanja nekog velikog nema, u kuhinji Greenwood studija nastavljamo s pripremom novih "Frikastih" singlova.