Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, objavio je live video za singl “Smoke and Mirrors” ususret intimnom akustičnom koncertu u Malom pogonu Tvornice kulture u utorak 14. travnja.

Singl skinut s njegovog prvog solo albuma “One Alone” je mračna i suptilna pjesma, a “Smoke and Mirrors” ima tematiku ljubavi i govori koliko ona jaka može biti. Akustična verzija ima smirujuć, ali i jak efekt, a Williamov nevjerojatan vokal savršeno nadopunjuje glazbu. Live video oslikava emotivnu snagu i savršeno pokazuje što se može očekivati na velikoj turneji u sklopu koje će DuVall posjetiti i Zagreb.

William DuVall u Tvornicu stiže na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promovira album “One Alone”. Kritike govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana. “Osjetio sam da moram sve ponovo ogoliti. Ovaj album je jedan glas i jedna gitara, i otkriva srž toga tko sam kao pjevač, gitarist i kantautor”, poručuje DuVall.

Od romantičnih “Strung Out On A Dream”, “White Hot” i “Still Got A Hold On My Heart”, do “The Veil Of All My Fears” koja priča o izdaji bliskog prijatelja, album “One Alone” je meditacija zbog slomljenog srca, otpornost, teško steknuta mudrost i pokazuje umjetnika koji je svoj stil isklesao preko raznih glazbenih putovanja.

Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006., podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je u još dva benda - Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Velika solo turneja vodi ga kroz ožujak i travanj u Englesku, Irsku, Francusku, Belgiju, Njemačku, Češku, Rusiju, skandinavske zemlje, a na jedini nastup u regiji dolazi u Hrvatsku. Williamova nadolazeća turneja savršena je i rijetka prilika za vidjeti stadionskog izvođača u intimnom, ranjivom i izravnom nastupu.

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.