Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mostarski post-metal kvintet Brainswitch novo je pojačanje u redovima Geenger Recordsa. Jučer je premijerno objavljen spot za pjesmu "From the Sleep", koja otvara nadolazeći album "Sun Worship Kingdom". Radi se o konceptualnom materijalu od 10 pjesama povezanih zajedničkim tematskim okvirom utopijskog proživljavanja jedne generacije u distopijskom okruženju.

Spot je režirao i montirao gitarist benda Goran Tiro. Album je sniman tijekom prošle godine na nekoliko lokacija u Mostaru. Osim članova Brainswitcha svoj doprinos snimkama dalo je i nekoliko gostiju, od kojih se izdvaja Mike Armine iz američkog post-metal benda Rosetta, kao vokalist na pjesmi "Sometimes Comes the Mother, Sometimes the Wolf". Mix albuma radio je Mario Quintero iz njujorškog dream-sludge benda Spotlights, a mastering je odradio James Plotkin. Dugogodišnji prijatelj i tonac Sead Zaklan bio je zadužen za snimanje i reamping.

Brainswitch su: Adam Krešić - vokal, Goran Tiro - gitara / semplovi, Adnan Karadža - gitara, Višeslav Lučić - bas gitara, Zlatko Drljević - bubnjevi. Predviđeni datum izlaska albuma jest 13. ožujka 2020. godine.