Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Britanski kantautor, producent i multiinstrumentalist objavio je novi singl “Time”, kojim je najavio svoj povratak i drugi studijski album “Love, Death & Dancing”. Pjesma “Time” premijerno je predstavljena kao Hottest Record in The World u Future Sounds with Annie Mac showu na BBC Radio 1. Hrvatska publika “Time” može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Singl “Time” najava je studijskog albuma “Love, Death & Dancing”, koji će svjetlo dana ugledati 29. svibnja ove godine. Kako glazbenik objašnjava, njegovo će novo studijsko izdanje biti vrlo osobno: “Album je napisan iz perspektive osobe koja se svakodnevno nosi s neizmjernom tugom. Odlučio sam napraviti album za one ljude koji vole plesati, ali ne žele nužno subotom izaći u klub kako bi se zabavili. Ovo je dance glazba za one koji ne vole izlaske”. U kreiranju “Love, Death & Dancing” sudjelovali su Jacknife Lee (U2, Snow Patrol) i James Flannigan ( The Black Eyed Peas).

Uz “Time”, publici su predstavljene dvije nove Jackove pjesme, “Mara” i “Return Them To The One”. “Mislim da se nikada do sad nisam uistinu ponosio glazbom koju sam stvarao. Ovo je glazba koju volim, glazba koja će osvojiti svakog”. Za pjesmu “Time” predstavljen je i službeni videospot (vidi gore).

Jack Garratt debitantski je album naziva “Phase” objavio 2016. godine, nakon čega su uslijedile rasprodane turneje i brojna priznanja, među kojima se ističe ugledna glazbena nagrada BRIT.

Glazbenik sredinom veljače kreće na europsku turneju naziva “Work In Progress”, koja uključuje nastupe u Francuskoj, Nizozemskoj, Belgiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Svi su datumi turneje dostupni na službenoj web stranici: JackGarratt.com