Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zagrebačka kantautorica Aleksandra predstavlja javnosti svoj drugi autorski singl "Još jedan pokušaj" s kojim je nastupila krajem prošle godine na 22. Chansonfestu i najavljuje valentinovski koncert u Zagrebu.

'Još jedan pokušaj' je pjesma za nove početke. Pozitivna je i ohrabrujuća. Volim pisati stihove i raditi pjesme s porukom. Često su i meni samoj utjeha u ovim vremenima. Svima nam treba i ljubavi i hrabrosti, a upravo o tome govori ova pjesma čiji je aranžman i produkciju radio Rejhan Okanović Regi, rekla je Aleksandra uoči koncerta za Valentinovo koji će održati u petak, 14.2.2020. u Kulturnom centru Dubrava s početkom u 19.30 sati.

Uz klavirsku pratnju Stjepana Habuneka, tom će prigodom izvesti neke od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama te tako obilježiti Dan zaljubljenih.

Ovaj besplatni koncert poklanja vam Kulturni centar Dubrava. Svaki je dan - dan za ljubav, no jedan u godini ipak je poseban i zato dođite da zajedno proslavimo Valentinovo. Ponesite sa sobom samo otvoreno srce koje ćemo tu večer zajedno ugrijati pjesmama, našim najpoznatijim melodijama i stihovima, poziva vas Aleksandra.