Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna

Electro pop duo Nipplepeople predstavili su danas spot za svoj novi singl „Tajna“.

Nije tajna da su tajnoviti, ali da i svoje tajne dijele s publikom, pa je nova pjesma naziva „Tajna“ logičan korak naprijed. Nakon cijelog niza odličnih singlova od kojih su posljednja dva, „Disko Epileptik“ i duet s Detourom „Gledano sa strane“, objavljeni u proteklih sedam mjeseci, Nipplepeople lansiraju novi neposredno prije početka turneje.

Turneja kreće iz zagrebačke Tvornice kulture u subotu 7. ožujka, nakon koje idući vikend na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostiti će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja. Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novo aranžiranu set listu pojačanu svježim scensko vizualim elementima, a posjetiti će neke od najboljih klubova i dvorana regije od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Ulaznice za zagrebački i riječki koncert u prodaju kreću već ovoga petka u 9:00.

Za tvornicu kulture u ponudi je early bird cijena od 70 kn do 31.12., nakon čega se penje na 80 kn. Ostane li ih na dan koncerta cijena ulaznicama će iznositi 100 kn.

Za riječki pak koncert pretprodajna cijena je 70 kn, a ostane li ih na dan koncerta iznositi će 90 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius i Eventimova prodajna mjesta za Zagreb te Dallas Music Shop i Eventim za Rijeku.