Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U 2020. godini poznata Riječanka Nikolina Tomljanović uplovila je novi singl 'Nemir samoće' . Ljubavna balada u kojoj će se naći svi oni koji osjećaju nemir samoće, prenosi nam ogromne čežnje i želje za povratkom u vrijeme ispunjenosti i sreće. 'Nemir samoće' oslikava krizu dvoje ljudi u ljubavnoj vezi, trenutke nepripadne samoće udvoje, a jedan jedini krik jednoga od njih koji se vraćaju izgubljeni snove.

„Svatko je iz našeg osjećaja čežnju i zna koliko može biti i bolna i lijepa. 'Nemir samoće' pjesma je o čežnji za žarom koji nerijetko ugasne u vezi kad se dvoje koje se vole, dozvoli da otplutaju daleko jedno od drugoga. Tada ćemo ostati sami u dvoje i pokušati kako ćemo privući k sebi čovjeka kojega volimo, da sve opet bude kao nekad. “ - kaže Nikolina.

Izražen pristup zemlji glazbi, koji se itekako može čuti u bogato raspisanom aranžmanu, pjesmi daje određenu razigranost i poletnost, dok nam tekst objavljuje sasvim drukčiju priču. Za upečatljivi aranžman zaslužio je eminetna imena hrvatske glazbene scene, Neno Belan i poznati violinist Marko First . Glazbu potpisuje Goran Gubić Hans , koji je zajedno sa Dinkom Fazinićem autorskih tekstova . Produkciju, mix i mastering potpisuje Matej Zec.