Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ivan Vranković Ive video spotom za pjesmu "Potpuno Sami" predstavlja istoimeni album nesvakidašnjeg sentimentalnog pop zvuka.

"Potpuno Sami" pjesma je laganog 3/4 ritma, prozračnih harmonija i melodije koja prati dinamiku stihova, a nastala je u trenutku promišljanja o prolaznosti života. Koliko smo spremni prihvatiti kompromis i suočiti se sa preprekama života? Hoćemo li naći mir u zagrljaju voljene osobe ili će nas vlastiti ego i sebičnost ostaviti potpuno same? Poruka pjesme ide u smjeru iskrene ljubavi, strasti i emocije kao jedine prave istine"- rekao nam je Ive.

Video spot je sniman u Hangar studiu u Zagrebu,a u njemu se uz Ivana Vrankovića pojavljuje mlada glumica Petra Spaći. Za režiju je odgovoran Matijas Knežević, a kao podrška i asistent kamere Dinko Bošnjak.
Glazbu i tekst potpisuje Ivan Vranković Ive, a aranžman Ive i Silvio Pasarić u čijem je studiju album snimljen te koji je uz nekoliko instrumentalnih dionica odgovoran i za produkciju.

Ive na svom prvom kantautorskom albumu kroz stihove obrađuje sve teme ljudske prirode na osebujan način koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Album “Potpuno sami” objavljen je u izdanju izdavačke kuće Sipa Music, a možete ga poslušati na svim digitalnim glazbenim platformama.