Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Neil Young je ažurirao vremensku crtu na svojoj web stranici te je na njoj zacrtao datume objave pet nadolazećih izdanja planiranih za objavu u ovoj, 2020. godini, od kojih je jedno i drugi dio arhivskih izdanja.

Prvo izdanje bit će objavljeno 18. travnja, a radi se o akustičnom albumu "Homegrown" iz 1975. Nakon njega "vremenska crta" označava datum 19. lipnja, kada bi trebao izaći koncertni film "Return To Greendale" o turneji Greendale iz 2003./2004. godine.

No ono što bi fanove trebalo najviše razveseliti je datum 24. srpnja kada bi na svijet trebao doći drugi dio arhivskih materijala "Archives Volume 2". Izdanje bi, prema navodima magazina Uncut, trebalo obuhvatiti razdoblje od 1972. do 1982. godine te neobjavljene albume Chrome Dreams i Oceanside/Countryside.

Preostala dva izdanja koja Young planira objaviti ove godine su: Rust Bucket (16. listopada), live album i film velikog koncerta iz studenog 1990. kojeg je Young proglasio jednim od njegovih najomiljenijih Crazy Horse nastupa, i izdanje Young Shakespeare (27. studeni), još jedno live izdanje, označeno kao najraniji poznati film nekog nastupa Neila Younga (nastup je iz siječnja 1971.).