Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

She brought me gasoline objavio je debut album naziva "On values and trash" za talijanski Go country records. Album donosi 12 novih autorskih pjesama predvođenih bendžom i gitarom u sirovom spoju bluesa, countryja i americane.

Zagrebački bend She brought me gasoline je vani zapažen još nakon objave prvog EP-a, kad ih je britanski portal Maximum Volume Music izabrao za bend dana te rezimirao: „Given their origins, they have absolutely nailed the sound of the music from across the Atlantic that inspires them“. Širi krug domaćih ljubitelja bluesa i americane primijetio ih je 2018. godine nakon što su objavili single "Sometimes trouble comes" s kojim su nekoliko tjedana bili na vrhu top liste Cener Radija 101.

Internacionalnom objavom albuma, Go country records promiče She brought me gasoline u bend sa širim značajem za ovu scenu. Album „On values and trash“ je sniman tijekom 2019. godine u Zagrebu, a producirala ga je ekipa iz benda. Istovremeno s debut albumom, She brought me gasoline objavljuje najavni singl "Town of lost souls", za koji je snimljen spot u režiji Doringa, a u glavnoj ulozi je osječka umjetnica Nataša Jakić.

Album je dostupan u fizičkom i digitalnom obliku putem Go Country Records-a, a She brought me gasoline će ga predstaviti i uživo nastupiti u 20. ožujka u zagrebačkom Norrisu.