Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Mangroove i pocket palma prošloga su tjedna objavili vijest o zajedničkoj suradnji na pjesmi "Voli me", a sada su objavili i videospot za istu. Pjesmu poslušajte i spot pogledajte u nastavku.

Kako je došlo do suradnje otkriva Željka Veverec: "Pjesma Voli me nastala je još negdje u proljeće 2019.godine no tražili smo pravi tajming i pravi muški vokal za ovu suradnju i tako su se posložile stvari da smo upoznali Pocket Palmu koju čine Anja i Luka sa svojim odličnim retro stvarima i vlastitim zvukom i onda se posložilo da bi nam Luka baš super legao kao taj muški vokal koji smo tražili."

Zvuk novog hit singla objedinjuje najbolje od Mangroovea i pocket palme: "Pjesma je plesna i priziva 80 te, ali rekla bih na neki naš Mangroove način, a Luka je tu dao naravno svojim vokalom jednu novu priču i novu energiju."

Oduševljenje suradnjom ne skriva ni Luka: "Suradnja s Mangrooveom se rodila prije nekoliko mjeseci i krenula je jako prirodno. Željka i Toni su jedni od najugodnijih ljudi koje smo na sceni upoznali, tako da je ova slatka pjesma bila super medij za zbližavanje. Željkin i moj glas divno djeluju skupa u ovoj retro dance baladi i jedva čekamo da svi čuju! "

Spot za pjesmu Voli me radili su Sanja Šantak i David Peros Bonnot: "Htjeli smo da kao i stvar bude opušten, neopterećujuć i razigran. Svi smo se našli u jednom gradskom pothodniku u kasne noćne sate i plesali uz stvar, što je znalo biti baš smiješno osobito kad bi nas prekinuli slučajni prolaznici. Luka i ja smo se na trenutke i smrzavali, ali sve smo to super podnijeli uz odličnu ekipu.", izjavila je Željka.

Televizijsku premijeru videospota možete pogledati 23. ožujka u emisiji PopRock na programu HTV2 Hrvatske radiotelevizije.