Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Krajem veljače Marin Jurić-Čivro je predstavio novi singl „Naivno“, s kojim je u međuvremenu dosegnuo i HR Top 40 listu najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru. Upravo danas putem svog YouTube kanala predstavlja i prateći videospot, u obliku animirane priče koja prati pjesmu. Spot pogledajte u nastavku.

Nakon što je godinu započeo objavom pjesme „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, Marin Jurić-Čivro nastavlja publici predstavljati svoj novi studijski materijal. Novu pjesmu „Naivno“ premijerno je predstavio na ovogodišnjem izdanju Dore 2020 – Izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

Prilikom izvedbe na Dori, Marinov nastup bio je popraćen vizualima i animacijama za koje su zaslužni Saša Đuračić (Undertoon) i Marko Bolković (Visualia d.o.o.), a taj isti tim je razvio početnu ideju i navedenu vizualnu priču obogatio dodatnim detaljima te kreirao i službeni prateći videospot Marinovog novog singla „Naivno”.

„Jako mi je drago da su dečki koji su kreirali vizualizaciju za moj nastup na Dori prihvatili i ovaj izazov, kreiranje pratećeg spota. Budući da sam gejmer, zabavno je vidjeti svoj lik u ovakvoj animaciji”, otkriva svoje dojmove o spotu Marin Jurić-Čivro.

Novu pjesmu „Naivno” Marin je i ovom prigodom kreirao s producentom Markom Matijevićem Sekulom, s kojim aktivno surađuje od 2017. godine, a ovo im je peti zajednički singl. Uz spomenutog Sekula, pjesmu autorski potpisuju i Boris Kolarić te Maja Kolarić.

„U ovom periodu kada trebamo paziti jedni na druge, ako ste u mogućnosti – ostanite kod kuće, čuvajte se, slušajte glazbu, gledajte spotove, bindžajte, gejmajte… Ima načina kako ispuniti vrijeme!” zaključuje Čivro.

Pjesma je od ranije dostupna za slušanje putem radijskog etera te na digitalnim glazbenim platformama – u Hrvatskoj putem Deezera, Google Playa i YouTube Musica: https://Civro.lnk.to/NaivnoPR