Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lucinda Williams, američka folk-rock kantautorica, objavila je novu pjesmu, snimljenu za film "Lost Girls". Pjesmu poslušajte u nastavku.

Pjesmu su producirali Lucinda i njezin suprug Tom Overby, snimljena je u holivudskom Capitol Studiu, a nosi naziv kao i sam film, "Lost Girl". Pjesmu je moguće čuti tijekom odjavne špice filma.

Imali smo sreće što smo uspjeli okupiti ovako odličan bend u tako kratko vrijeme, kazala je Williamsova u objavi.

Unutar dva-tri dana pridružili su nam se Benmont Tench i Steve Ferrone iz Heartbreakersa te Val McCallum iz benda Jacksona Brownea i Blake Mills, koji je svirao u mojem bendu prije nekoliko godina., dodala je.

Film "Lost Girls" režirala je Liz Garbus, a premijeru je doživio na ovogodišnjem filmskom festivalu Sundance. Riječ je o filmu snimljenom prema istoimenoj knjizi, autora Roberta Kolkera, u kojem se radnja vrti oko majke koja pokušava naći svoju kćer.

Lucinda Williams će 24. travnja objaviti svoj novi studijski album, Good Souls Better Angels. Produkciju albuma potpisuju Williamsova, Tom Overby i Ray Kennedy. Potonji je s Lucindom posljednju put surađivao 1998. na glasovitom albumu Car Wheels on a Gravel Road.