Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Psycroptic, death metal bend iz Australije, snimio je novi spot za svoj još uvijek aktualni sedmi studijski album „As the Kingdom Drowns“. Na albumu je devet pjesama, objavljen je još u studenom 2018., a do sada su s njega video uradcima promovirali dvije pjesme: „We Were the Keepers“ i „Directive“. Nažalost, Psycroptic su kao i ostali bendovi u trenutačnoj situaciji morali otkazati planirane turneje, pa su se odlučili svoju publiku razveseliti promocijom novoga spota.

"Sretni smo što smo i na ovom filmu ponovno surađivali s redateljem Wilsonom Bambrickom, našim dobrim prijateljem i dugogodišnjim suradnikom. Premda je film nastao u posljednji trenutak prije početka izolacije, zbog opće obamrlosti koja je nastala uslijed pandemije a i nekih naših sitnih propusta, tek je sada ugledao svjetlost dana. Veselimo se izlasku novoga materijala tijekom ove godine, a u međuvremenu - uživajte!"

Novi spot za pjesmu „Beyond the Black“ nastao je još u rujnu 2019., ali je objavljen tek jučer, 1. srpnja. Zanimljivo je da je u samo dva dana dosegnuo već preko 1700 pregleda, što je u ovom žanru respektabilan broj.