Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Malo je poznato da je Lenny Kravitz, uz to što je poznati američki glazbenik, pjevač, producent i glumac, još i - pisac. Prvu knjigu „Let the Love Rules“, u kojoj je detaljno opisao svoje djetinjstvo, objavio je još davne 1989. godine, u suradnji s koautorom, biografom i tekstopiscem Davidom Ritzom.

Sada, godinama kasnije, odlučio je s publikom podijeliti iskustvo svojega životnoga i glazbenoga puta od mladenaštva pa sve do zrelije životne dobi. Knjiga koja detaljno opisuje formiranje ovoga danas priznatog umjetnika te njegove početke u glazbenoj industriji biti će objavljena u listopadu ove godine u izdanju njujorškog izdavača „Henryja Holta And Companyja“.

U izjavi za novine, Kravitz je pisanje memoara nazvao jednim lijepim i zanimljivim iskustvomTo je putovanje ispunjeno avanturama u kojima sam pronašao sebe i definirao svoj izričaj. Kroz cijelo to iskustvo, ljubav je bila sila i snaga koja mi je utrla put te tako postala moja jedina poruka.

Knjiga će obuhvatiti Lennyjevo djetinjstvo, provedeno u New Yorku između Manhattana i Brooklyna te njegove mladenačke putešestvije u Los Angelesu, Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj.

Neskromno mogu reći: ovo je priča o nevjerojatno kreativnom klincu koji spas od neugodnih maltretiranja u školi i ekstremnih napetosti u kući pronalazi u glazbi, objasnio je Kravitz i dodao da je nastojao dinamičnom izmjenom poglavlja prikazati kako stasa u glazbenika, tekstopisca, producenta i izvođača.

Ova knjiga bavi se i Lennyjevim privatnim životom. U njoj detaljno opisuje vezu s bivšom suprugom Lisom Bonet (glumicom i aktivisticom), s kojom ima kćer Zoe, danas glumicu, pjevačicu i model, a saznat ćemo ponešto i o ostalim ključnim osobama njegova života: majci Roxie Roker (televizijskoj glumici), ujaku Leonardu Kravitzu (američkog junaka Korejskoga rata) i mnogima drugima. Osim klasičnog, papirnatog izdanja, Kravitz namjerava objaviti i audio izdanje ove knjige.