Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Američki glazbenik Stevie Wonder najavio je kako će njegovu glazbu ubuduće objavljivati nova etiketa, a riječ je o etiketi So What the Fuss Music koja pripada diskografskim kućama „Republic Records“ i „Universal Music Group“, a one će brinuti oko marketinga i distribucije.

Ova obavijest stigla je istovremeno s objavom dviju novih pjesama: Can't Put it in the Hands of Fate (suradnja s izvođačima: Rapsody, Cordae, Chika, Busta Rhymes) i Where Is Our Love Song u suradnji s Garyjem Clarkom Juniorom. Zarada od prodaje ova dva singlea ići će u korist fondacije Feeding America.

Ove dvije novoobjavljene pjesme označile su Wonderov kraj suradnje s diskografskom kućom Motown s kojom je surađivao od 1961. godine. Na konferenciji za medije osvrnuo se na buduće planove pod novom etiketom, koja nosi ime prema albumu legendarnog Princea iz 2005. godine, a ujedno je to bila i uvodna pjesma njegovog 23. studijskog albuma A Time to Love. Diskutirao je i izlazak novog albuma i zasebnog projekta imena Through the Eyes of Wonder. Datumi nisu poznati.

U travnju ove godine Wonder je izveo obradu pjesme Billa Withersa Lean on Me za potrebe emitiranja za One World: Together at Home, kao dio globalne kompanije za potporu fonda Svjetske zdravstvene organizacije u borbi protiv koronavirusa.