Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Venus de Milo" je drugi singl i video spot pjevačice Jasmine Makote, koja planira izdati svoj prvi autorski album ove godine. Pjesme su snimljene u SAD-u, u suradnji s producentima i glazbenicima iz Hrvatske i SAD-a.

"Bila sam nadahnuta od trenutka kada sam ju vidjela prvi put -- prekrasni kip Venus de Milo. Ona je za mene simbol ženstvenosti, mističnosti, i snage. Unatoč izgubljenim dijelovima sebe, zadržala je svoju cijelost i veliki utjecaj. Pjesma "Venus de Milo" je moja vrsta "rebel yell-a" i re-afirmacije sebe kao osobe koja nije samo preživjela teške godine, nego i postala jača zbog njih."

Autorica glazbe i stihova je Jasmina Makota, aranžer i producent Olja Dešić.


Spot je snimio Beyond Pines Films u ranu jesen, na nekoliko lokacija u Istri: Vrh Učke (Vojak), šuma Lungo Mare u Puli, i stari grad Labina.

Jasminin je cilj promicati prirodu i ljepotu Hrvatske u SAD-u i diljem svijeta. Kao svestrana umjetnica s korjenima u R&B, etnu, i Jazz-u, također voli stvarati pjesme s elementima balkanskog melosa i elektronike.
Uskoro će izdati i autorski EP elektronske glazbe, pod nazivom "Wicked Fire," za koji također potpisuje većinu produkcijskog rada.

Možete slijediti njen rad putem Facebooka, Instagrama, njenog YouTube kanala, te web stranice.