Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Paul McCartney najavio je novu knjigu koja sadrži njegove najpopularnije napisane tekstove, te objašnjava pozadinske događaje koji su doveli do njegovog stvaralaštva. Knjiga, pod nazivom 'The Lyrics: 1956 to the Present', će detaljno objasniti svaku pjesmu te njezinu pozadinu, od inspiracije to promjena koje su se dogodile prije i poslije snimanja pjesama.

"Mnogo puta su me pitali bi li napisao autobiografiju, ali vrijeme nikada nije bilo pravo", izjavio je McCartney u priopćenju za medije. “Jedino što sam uvijek uspijevao napraviti, bilo kod kuće ili na putu, jest pisati nove pjesme. Znam da neki ljudi, kad dođu u određenu dob, vole otići u dnevnik da se prisjete svakodnevnih događaja iz prošlosti, ali ja takvih bilježnica nemam. Ono što imam su moje pjesme, stotine njih, a ove pjesme obuhvaćaju cijeli moj život.''

The Lyrics: 1956 to the Present bit će objavljen 2. studenoga, a od sada je dostupan za predbilježbu. U nastavku možete pogledati kratki trailer koji promovira knjigu Flaming Pie McCartney's "Calico Skies".