Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"To tako triba bit, neko u pepel, a neko u svit. Al pepel će letit visoko, tamo di ne vidi oko. Svugdi di poželi", emotivan je Vice Versa u versu novog singla "To tako triba bit" koji se nalazi na njegovom aktualnom albumu "Kraken" objavljenom prošle godine za Croatia Records.

Ujedno naglašava kako najbolja pjesma albuma, "To tako triba bit", "potpuno napušta taj parodijski element te nudi ogoljelu melankoliju koja je bliža radovima Arsena Dedića nego klape Cambi ili Iron Maidena".

I Vice je svjestan potencijala pjesme "To tako triba bit" i zato je ovih dana dobila lyric video u produkciji CroRec Digitala jer su upravo riječi ono što je posebno naglašeno na cijelom albumu, a pogotovo u ovoj melodijskoj krasotici koja ulazi u srce na prvo slušanje. Vice nam se javio ponovno s bespuća morskih valova: "A mislin, vi mene nešto ka pitate za izjavu, ka da ovo iko čita... Al aj. Pisma je tužna, najtužnija šta san do sad napisa. Onaj klišej se mora iskoristiti - svi će se, nažalost, pronać u njoj, prije ili kasnije. A tako triba bit! E, moran pitat, jeste kupili moj album?"