Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Novi singl Luce ‘Imam razlog’ je pozitivna, iskrena pjesma koja govori o novim počecima, unutarnjim previranjima te ponovom pronalaženju iskre koja nas pokreće da idemo naprijed. Nakon već objavljenih ‘U sjećanju’ i ‘Svaki put’, ‘Imam razlog’ ujedno najavljuje i njezin drugi studijski album čiji se izlazak očekuje tijekom 2022. godine.

"Imam razlog" jedna je od onih pjesama koja nije moja, ali ju doživljavam kao da jest. Kad mi ju je producent Alan Dović, koji je i autor pjesme, pustio u studiju, na prvo slušanje mi je imala ono nešto za što sam se "zakačila" i odmah je poželjela snimiti. Sviđa mi se i poruka pjesme jer je vrlo ohrabrujuća, posebno u ovim iznimno čudnim i sivim vremenima kad je sve nesigurno i neizvjesno, a nada i optimizam su nam svima itekako potrebni.’’ – poručuje Luce o novom singlu.

Luce svojom uvjerljivom vokalnom izvedbom uz gospel elemente poziva da otkrijemo početak gdje bio je kraj, što je u vrijeme globalne krize svima potrebna motivacija. Pjesmu je ekranizirao sve poznatiji mladi redatelj Doringo i emociju pjesme pretočio u spot.

''Kad sam dobio snimku Lucine nove pjesme, pomislio sam "konačno imam razlog da snimim spot za Luce...". Ideja je došla sama od sebe, a spot sam zamislio kao kolaž lokacija predstavljenih u sanjivom i surealnom Zagrebu, s namjerom da se izbjegne dokumentarizam. Pomalo otkvačena montaža i Lucina energija su spot odvele u pravom smjeru.'' - poručuje Doringo.

Glazbu, tekst, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Alan Dović, koji se svojim pjesmama već etablirao kroz rad mlađih nadolazećih glazbenika, a o pjesmi kaže kako se radi o osobnoj, introvertnoj pjesmi s velikom porukom za sve one koji osjećaju da u sebi nose nešto više i žele da se čuje njihov glas i glas generacije.



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere