Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

RadioTeatar predstavlja spot za Obrnut red stvari, pjesmu iz radio-predstave Soundtrack za film koji nije snimljen.

Ususret prvoj zagrebačkoj reprizi međunarodnog projekta 'Soundtrack za film koji nije snimljen' koja će se zbiti na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak 10.6. u 20h - RadioTeatar je izbacio spot za pjesmu Obrnuti red stvari koja inače otvara ovu radio-predstavu.

Autor spota za pjesmu je mladi redatelj Dražen Krešić i snimljen je u jednom kadru tijekom noćnog snimanja pjesme u zagrebačkom studiju DanMrak. Obrnut red stvari je inače prva pjesma koja je nastala ove zime kroz glazbeno-poetsku razmjenu beogradskog slikara, pjesnika i kantautora Nenada Marića aka Kralja Čačka i Nine Bajsić, mlade zagrebačke dramaturginje i kantautorice. Miks i master pjesme potpisuje Ivan Božanić, a uz glavne protagoniste sviraju i glazbenici Dino Brazzoduro i Marko Marić.
Radio-predstava 'Soundtrack za film koji nije snimljen' najavljuju iz RadioTeatra kao glazbeno–poetski street movie, a poznati glazbenik Darko Rundek ju opisuje slijedećim riječima: Rijetko kad sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu, kao na "Soundtracku za film koji nije snimljen". Sad je snimljen u mom doživljaju i sigurno pomalo drukčiji, a opet samo naš te večeri, u doživljaju svakog iz publike koja nasmiješena napušta prostor.

Prvu zagrebačku reprizu 10.6. iz RadioTeatra su odlučili i mini koncertom posebog gosta iz Berlina, kantautora Seeda Holdena, porijeklom iz Valpova, a čiji je album Soldier on nedavno objavljen i u nakladi Croatia Recordsa. Seedu će se u nekim pjesmama pridružiti violinistica RadioTeatra, Jasmina Bojić.

Ulaznice:
U pretprodaji (online): 50 kn (studenti i umirovljenici) / 60 kn (redovna cijena)
Na dan izvedbe (blagajna): 60 kn (studenti i umirovljenici) / 70 kn (redovna cijena)
ONLINE ULAZNICE:
www.mojekarte.hr/hr/soundtrack-za-film-koji-nije-snimljen/tickets- 594202.html