Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Šibenski sastav Bloom nakon uspješnih singlova "Ja pripadam", "Samo smo se gledali" i "Trag" izbacili su svoj debitantski album "U vremenu što ostaje" za izdavačku kuću Croatia Records. Singlovima su polako, ali sigurno došli do vjerne publike koja ih prati. Sama činjenica da su Bloom četveročlani band s dva iznimna vokala, te bez električne gitare kao možda najzastupljenijeg instrumenta u popularnoj glazbi, čini ih posebnim glazbenim iskustvom.

Zvuk banda, a samim time i albuma, produkt je zajedničke vizije svih članova, koji su, kako sami za sebe kažu, različitih ukusa, na što gledaju kao na prednost zbog koje svaka pjesma ima svoju priču i stil.

Album donosi deset pjesama šarolikog spektra, koje se najlakše može svrstati unutar pop žanra. Da Bloom nije "samo pop" band vidljivo je to tijekom cijelog albuma, pa tako imamo soul utjecaje na pjesmi "Skrivam te", zatim "Trag" kao odličan primjer brit popa, te modernu plesnu skladbu "Samo smo se gledali", da bi otišli i natrag u balade osamdesetih sa skladbama "Strast bez dodira" i naslovnu "U vremenu što ostaje".

Na albumu se nalazi i obrada pjesme "Još samo večeras", poznatog klasika Drage Diklića, na koju su Bloomovci iznimno ponosni, jer su uspjeli zadržati atmosferu i priču originala, dok su je istovremeno učinili “svojom.”

Bloom su Nataša Cvitan – vokal, Toma Cukrov – klavijature/vokal, Ante Juričev Martinčev - bas, te Ivan Burić - bubnjevi.

Glazbu i aranžmane za sve autorske pjesme potpisuje Bloom, dok su tekstovi djelo Nataše Cvitan, a za miks i master zaslužan je Ante Prgin Surka.

Bloom najavljuje i koncertnu promociju albuma 11. lipnja ispred kluba Azimut u Šibeniku.