Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Billie Eilish napokon je izbacila svoj novi i dugo očekivani album 'Happier Than Ever'. Tom prigodom je na Instagramu postavila objavu u kojoj se referira na njegovo stvaranje kao "najzadovoljnije i najdublje iskustvo" koje je ikada imala.

U podužoj objavi na Instagramu, uz koju je postavila naslovnicu albuma, Eilish je napisala: Napokon je izašao moj sretni album. Još to ne mogu pojmiti.

Ovo je najispunjenije i najdublje iskustvo koje sam ikada imala sa svojom glazbom.

Dalje je navela da su ona i njezin brat Finneas bili na sedmom nebu radeći ovaj album i da je plaši razmišljati o tome da ga objavi jer toliko voli svaku pjesmu.

Plače mi se, napisala je, toliko sam sazrijela u procesu stvaranja ovog albuma i doživjela toliko samospoznaje i samorefleksije. voljela bih da se mogu vratiti i snimiti ovaj album iznova jer su to bile neke od najboljih noći u mom životu. 

Kasnije je zahvalila Finneasu na njegovom radu na albumu, koji je zajedno s Eilish napisao svaku pjesmu, koji je i producent albuma.

Volim te @finneas, hvala ti što si to što jesi, napisala je. Nisam mogla tražiti boljeg brata i suradnika, ti si cijeli moj svijet i ništa od ovoga ne bih mogla učiniti bez tebe.

'Happier Than Ever' objavljen je danas (30. srpnja), a stiže nešto više od dvije godine od objavljivanja Eilishinog iznimno uspješnog debi albuma 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'.

Popis pjesama:

1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy