Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ususret najavljenom zajedničkom albumu „Love For Sale“ Lady Gaga i Tony Bennett otkrili su i istoimeni singl! Novi duet stiže brzo nakon prvog predstavljenog singla „I Get A Kick Out You“ te je od 17. rujna dostupan na glazbenim platformama.

Najavljen kao posljednje izdanje u Bennettovoj studijskoj karijeri te kao album koji će okruniti vrhunac njegove desetogodišnje suradnje s Gagom, „Love For Sale“, donosi interpretacije pjesama cijenjenog američkog kompozitora Colea Portera. Ujedno je riječ o drugom zajedničkom izdanju Gage i Bennetta kojeg je glazbeni dvojac najavio u kolovozu ove godine, povodom proslave 95. rođendana Tonnyja Benneta.

Uvijek s istom strašću i posvećenošću, Bennett u glazbenom stvaralaštvu djeluje više od sedam desetljeća te je utjecao na mnoge generacije glazbenika. Između ostalih, i na Lady Gagu koja je uz njega obnovila svoju ljubav prema glazbenim klasicima, ali i redefinirala tijek svoje karijere. Uz dosad predstavljene duete, “Love For Sale“ i „I Get A Kick Out You“, album donosi i njihove samostalne izvedbe u kojima ih, uz orkestralne aranžmane Mariona Evansa i Jorgea Callandrellija, prate Bennettov quartet i The Brian Newman Quintet.

Zajednički album Lady Gage i Tonnyja Bennetta, „Love For Sale“ na streaming platforme i police glazbenih dućana stiže 1. listopada; bit će dostupan u standardnom i deluxe CD izdanju (s dvije bonus pjesme, „I’ve Got You Under My Skin,” i „You’re The Top”), zatim na vinilnu i kazeti te u kolekcijskom box setu.

Popis pjesama:

1. It's De-Lovely
2. Night and Day
3. Love For Sale
4. Do I Love You
5. I Concentrate On You
6. I Get a Kick Out of You
7. So In Love
8. Let's Do It
9. Just One of Those Things
10. Dream Dancing
11. I’ve Got You Under My Skin (DELUXE ONLY)
12. You’re The Top (DELUXE ONLY)