Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Donkey Hot nam je pripremio još jedan novi, kako oni vole to sami reći – kvartcore singl ‘Kineski restorani’. Ova posebna petorka se prvi put predstavila publici prošle godine singlom ‘Chuzuki’ koji je naišao na odlične kritike od strane publike. Uskoro nakon toga zasvirali su na šestom izdanju AntiValentinova gdje su se pridružli legendardnim riječkim rokerima Let 3.

‘Kineski restorani’ singl je znakovitog naslova iza kojeg se krije posebna priča. Svi ljubitelji azijske kuhinje bi se mogli pronaći u ovoj pjesmi, ali možda ne samo zbog hrane već zbog istih životnih situacija koje je barem jednom u životu netko od nas prošao.

“Kineski restorani je nova pjesma benda Donkey Hot. Pojavljuju se knedle od malina, slatko kisela piletina i ostali motivi koji imaju veze sa tematikom. Glavni lik u pjesmi je mislio da ju zna (nju), ali na kraju mu izgleda da je ona ipak netko drugi. Nakon toga on ostaje u kineskom restoranu... i jede sam. Za svakoga tko je ikada bio u kineskom restoranu, ili bilo gdje drugdje, postoji velika šansa da mu se nekada u životu dogodilo nešto slično. Ukoliko ste i vi jedan od tih ljudi, ova pjesma je za vas i za sve ostale kojima se svidi.” – izjavio je Vili Gobac.

Tekst, glazbu i aranžman potpisuje cijeli Donkey Hot (Vili Gobac, Ivan Tukić, Doris Mihaljević, Mihovil Burek, Hrvoje Dizdar i Marijo Dujmić). Za produkcijskim pultom našao se Matej Zec, a spot je snimio Mario Borščak.