Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Uspješnu godinu Vinko Ćemeraš privodi kraju predstavljajući singl „Boje“! U razdoblju između koncertno aktivnog ljeta tijekom kojeg je proslavio niz postignuća aktualnog albuma „Na Putu“ i skorašnjeg početka rada na novom studijskom izdanju sastava Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli, mladi glazbenik je, ostvarivši suradnju s Ivanom Huljićem, dodatno obojio svoj popis glazbenih ostvarenja.

Pjesma „Boje“ rezultat je zanimljive suradnje Vinka Ćemeraša, Ivana Huljića, Marina Pelaića i Srđana Sekulovića - Skansija. Pozvavši Vinka da otpjeva pjesmu u kojoj je zamislio upravo njegov vokal Ivan Huljić napravio je novi korak u svojem autorskom djelovanju: „Volim Vinkov glas i tip glazbe koju on radi. Ova pjesma je nešto drugačija u odnosu na one koje sam radio zadnjih godinu, dvije, a najbliže je nečemu što inače pustim sebi za gušt. Nakon svega, najvažnije je da sam upoznao neke nove i dobre ljude u procesu.“

Inspiracija za „Boje“ je, objašnjava kreativni tim, došla kroz sam proces i rad. Izazovno se prepustivši kreativi kao vodilji, prvo je nastala melodija dok su finalni segmenti teksta na svoje mjesto ušetali pred samu zoru.

U procesu nastanka teksta koautorski je uz Ivana Huljića i Marina Pelaić sudjelovao i Srđan Sekulović - Skansi koji s Vinkom surađuje već duže vrijeme te i ovoga puta potpisuje glazbenu produkciju singla. Iza njih je i Porinom nagrađen album "Na Putu", a na putu su, otkrivaju, i ideje za nove singlove koji bi se trebali naći na drugom Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli albumu.

„Drago mi je što sam imao priliku upoznati Ivana i surađivati s njim. Bilo je jako zanimljivo i izazovno raditi na 'Bojama', a sada se okrećem radu na prvom singlu s drugog albuma i veselim se da to čujete“, zaključio je Vinko već prepun novih ideja i inspiracije za iduće korake.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici