Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svjetske radio postaje i klubove osvojili su neodoljivim spojem dance, pop i house glazbe, a svoju već prepoznatljivu formulu baziranu na spajanju suprotnosti twocolors su primijenili i na najnovijem singlu „Feel It 2“! Ovoga puta sve popularnijem glazbenom dvojcu pridružio se Georgie Keller, a njihova zajednička pjesma od danas je dostupna i na digitalnim glazbenim platformama.

Nakon hita „Bloodstream“ koji je samo na Spotifyju skupio više od 32 milijuna streamova te nedavno predstavljenog singla „Passion“ koji donosi upečatljiv i plesan ritam iznad kojeg se prostire odlučan vokal, twocolors godinu zaključuju glazbenom suradnjom. Najnoviju, romantično inspiriranu pjesmu „Feel It 2“, predstavljaju zajedno s londonskim glazbenikom Georgie Kellerom.

Atraktivan refren, lakopamtljivi stihovi uz glazbu koja pristaje svakom plesnom podiju nisu rezervirani samo za noćne izlaske nego naprotiv - namjera je pokrenuti slušatelje ili ih pak, ovisno o raspoloženju, opustiti; ma gdje god se nalazili, u bilo kojem dijelu dana.

Singl „Feel It 2“ predstavljen je uz službeni prateći video koji naglo prekinut intrigantno završava riječima „How It All Began...“ („Kako je sve počelo...“).

U protekle tri godine od kad su se pridružili Universal Music Grupi twocolors neprestano impresioniraju energičnim singlovima koji postižu sjajne rezultate kako na glazbenim platformama tako i na radijskim postajama diljem planeta. Prema službenim podacima, u njihovu glazbu zaljubilo se već više od 60 država svijeta, uključujući i neke domaće radio stanice. Među ostalim uspješnicama, njihova reinterpretacija klasika „Lovefool“ ove godine se posebno istaknula multiplatinastim, platinastim i zlatnim certifikatima zabilježenima ponajprije u europskim zemljama.

Ovaj glazbeni duo svoj glazbeni identitet temelji na kontrastima, baš kao i Berlin, grad u kojem su se upoznali 2015. godine, nakon čega su krenuli u zajedničko kreativno stvaranje u kojem teže kreiranju čarolije i izvrsnosti. Spomenuti kontrast vidljiv je i u njihovim izvorima inspiracije, a to su alternativna i mainstream kultura. Te su suprotnosti temelj na kojem su odlučili graditi spoj elektroničke glazbe i melodičnog popa. Njihov cilj je jasan – zabavljanje publike pjesmama koje mame na ples.