Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tears For Fears objavljuju prvi studijski album nakon 17 godina pauze: krajem veljače izlazi „The Tipping Point“! Ususret izlasku dugoiščekivanog albuma, objavljen je singl „Break The Man“; osnažujuća i hrabra pjesma s porukom, koju možete poslušati u nastavku.

„Break The Man” govori o snažnoj ženi i razbijanju patrijarhata. (…) Mislim da je ovo odgovor na mnoge probleme u svijetu – uspostavljanje ravnoteže između muškaraca i žena“, izjavio je Curt Smith o najnovijem singlu kojim su Tears For Fears konačno potvrdili povratak na scenu nakon što je duo u listopadu prošle godine predstavio pjesmu „The Tipping Point“, za koju je sada jasno kako je riječ o naslovnom singlu albuma.

Podsjetimo, čuvenu englesku grupu osnovali su 1981. godine gitarist, pjevač i skladatelj Roland Orzabal te basist i pjevač Curt Smith. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavili su brojne hit singlove, među kojima su „Mad World“, „Change“, „Pale Shelter“, „Shout“, „Head Over Heels“, „Everybody Wants to Rule the World“ i „Woman In Chains“, šest studijskih te tri live i tri kompilacijska albuma koji su zajedno prodani u više od 25 milijuna primjeraka.

„The Tipping Point“ jedan je od najiščekivanijih albuma 2022. prema Pitchforku, Vultureu, Stereogumu i mnogim drugim cijenjenim publikacijama.