Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

The Smile, nova grupa koju čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet, 5. siječnja je objavila svoj debitantski singl ’You Will Never Work In Television Again’. Pjesmu, koja je dostupna sada uz lyric video (red. Duncan Loudon), prvi put smo mogli čuti u tajnom nastupu benda u sklopu prošlogodišnjeg Glastonbury događaja Live At Worthy Farm. To je prva službena objava grupe The Smile, u produkciji Nigela Godricha.

The Smile će 29. i 30. siječnja u Magazinu London odsvirati tri uzastopna nastupa uživo u razdoblju od dvadesetčetiri sata. Nastupiti će pred sjedećom publikom u krugu, a tri izvođenja također će se emitirati uživo putem livestream-a.

Nastupi će spojiti show uživo, livestream i kinematografski film snimljen od strane nagrađivanog redatelja Paula Dugdalea (The Rolling Stones, Adele, Paul McCartney) i produkcije Driifta.

Za one koji ne mogu prisustvovati, postojala je mogućnost uključenja u nastup putem livestreama bilo gdje na svijetu, u vrijeme koje im najviše odgovara. No, na žalost, ta je mogućnost u rekordnom roku rasprodana.

Vrijeme emitiranja nastupa po centralnom europskom vremenu je 29. siječnja u 21 h i 30. siječnja u 2 i 12 sati.