Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Linkin Park novim, digitalnim deluxe izdanjem albuma ''Minutes to Midnight'' obilježavaju proslavu njegove 15. obljetnice.

Ususret službenoj obljetnici 15. svibnja, bend je na digitalnim servisima predstavio posebno digitalno izdanje albuma koje donosi 4 bonus pjesme, uključujući “No Roads Left” i “Across the Line”. Poslušajte ga od danas na omiljenoj streaming platformi. Linkin Park su se već prošle godine u isto vrijeme zajedno s fanovima podsjetili na stvaranje trećeg studijskog albuma predstavljanjem 40-minutnog making-of dokumentarca koji su objavili na YouTube kanalu.

Američki rock bend je na ovom izdanju započeo raditi još 2003. prije nego li su se uputili na veliku turneju, a period do njegove objave 2007. obilježili su brojni side-projekti članova benda. Album su producirali Rick Rubin i Mike Shinoda, a po objavi je debitirao na #1 američke Billboard 200 ljestvice. Album je predstavljen s pet singlova "What I've Done", "Bleed It Out", "Shadow of the Day", "Given Up" i "Leave Out All the Rest", a prodan je u 4 milijuna primjeraka samo u SAD-u.