Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovih je dana predstavljena pjesam „Sve je u bojama“, novi singl koji najavljuje debitantski album mladog pulskog kantautora Dina Popovića Popke. Za tekst pjesme zaslužan je Popka, dok se oko glazbene kulise pobrinuo Dejan Damijanić.

„Sve je u bojama“ slavi male životne trenutke te vas kroz „usporeni film“ vodi na šetnju kroz gradske parkove, ulice, grafite, ležanje na travi te bezbrižno gledanje u daleke horizonte. Pjesma predstavlja i svojevrsnu posvetu Puli, njenoj ljepšoj i romantičnoj strani te svim onim veseljacima, pozitivcima, kreativcima koji gradu daju posebnu boju i štih.

Pjesmu prati i prigodan videospot sniman na pulskim Zlatnim Stijenama i Verudeli, a iza ideje, koncepta i režije spota stoji Zoran Vujić uz asistenciju Dejana Damijanića. U spotu se uz Popku, pojavljuje i mladi Lucas Vujić.

Pjesma „Sve je u bojama“, uz prehodno objavljeni singl „Oumajgad“ biti će dio prvog samostalnog albuma „Nekako, svakako, naopako“ koji će ove jeseni izaći u izdanju nezavisnog labela Molaj Breka Productions.