Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najdugovječniji zagrebački rocker Walter Neno Neugebauer i njegova neumorna ekipa The Cadillac & Country Lady Rajka predstavljaju novi singl s aktualnog albuma "Prava riječ u pravi čas". "Rock'n'roll ist meine welt" hommage je legendarnim rock klubovima, kako u tadašnjoj Jugoslaviji, tako i u Njemačkoj u kojoj je Walter često nastupao. Ovaj glazbenik bogatog iskustva još je 60-ih godina s bendom The Mladis nastupao po Njemačkoj, međutim, i sada, nakon više od 60 godina rada, sprema se za nastupe u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Novi singl je njemačka verzija pjesme "Rock and roll je moj život", a koja je također objavljena na spomenutom albumu.

"Mi se bavimo turizmom i hoćemo turiste oduševiti te da se vrate doma zadovoljni i sretni. Trebali bi razmišljati o tome da pjevamo na njihovom jeziku, a ja to već sedam ili osam godina radim. Mi smo dio Europe i normalno je da pjesme budu na više jezika, uključujući i njemački. Ja sam, da se tako izrazim, rođen dvojezično i od malena govorim i hrvatski i njemački. Nadam se da će oni prepoznati ovu pjesmu te ju odnijeti kao poklon u svoju domovinu", rekao je Walter istaknuvši kako je rock and roll univerzalan jezik.

Za ovu prigodu izrađen je i lyric video u produkciji CroRec Videa, a na kojemu možemo vidjeti i fotografije s raznih nastupa Waltera prije nekoliko desetljeća u nekim od najlegendarnijih klubova poput Kulušića i Saloona, ali i suradnje s njemačkim glazbenikom Udom Lindenbergom.

U prosincu prošle godine Rockin Neno' & The Cadillac feat. Country Lady Rajka objavili su dvostruki CD "Prava riječ u pravi čas", koje je ujedno i presjek bogate karijere Waltera Neugebauera. Velikih šezdeset godina skladanja i sviranja je iza Waltera, a i dalje snima kao nekada te ne planira stati.

IzvještajiStereo MC's – instant povratak u 90-e


Hardcore džumbus u Dva Osam


Vatra nastupila na Burger Festivalu


Nurnberg pohodio Močvaru


Split at Night Jazz Festival - Dan četvrti


Split at Night Jazz Festival - Dan treći


Manu Chao nastupio u Osijeku


Split at Night Jazz Festival - Dan drugi


Nezaboravan glazbeni doživljaj u zelenom perivoju pod okriljem zvijezda


Split at Night Jazz Festival - Dan prvi


Aerodrom i Piloti u Tvornici


Let3 ŠČpektakl na Šalati


Bajaga i Instruktori zatvorili festival S okusom soli


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


She Wants Revenge u Močvari


IDEM i Svemirko – Pozdrav KSET-u


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


Kult plave kamenice u Cvjećarni


Gipsy Kings latino ritmovima rasplesali Gripe


u godini 2023. dogodila se jazz berba za pamćenje