Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najdugovječniji zagrebački rocker Walter Neno Neugebauer i njegova neumorna ekipa The Cadillac & Country Lady Rajka predstavljaju novi singl s aktualnog albuma "Prava riječ u pravi čas". "Rock'n'roll ist meine welt" hommage je legendarnim rock klubovima, kako u tadašnjoj Jugoslaviji, tako i u Njemačkoj u kojoj je Walter često nastupao. Ovaj glazbenik bogatog iskustva još je 60-ih godina s bendom The Mladis nastupao po Njemačkoj, međutim, i sada, nakon više od 60 godina rada, sprema se za nastupe u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Novi singl je njemačka verzija pjesme "Rock and roll je moj život", a koja je također objavljena na spomenutom albumu.

"Mi se bavimo turizmom i hoćemo turiste oduševiti te da se vrate doma zadovoljni i sretni. Trebali bi razmišljati o tome da pjevamo na njihovom jeziku, a ja to već sedam ili osam godina radim. Mi smo dio Europe i normalno je da pjesme budu na više jezika, uključujući i njemački. Ja sam, da se tako izrazim, rođen dvojezično i od malena govorim i hrvatski i njemački. Nadam se da će oni prepoznati ovu pjesmu te ju odnijeti kao poklon u svoju domovinu", rekao je Walter istaknuvši kako je rock and roll univerzalan jezik.

Za ovu prigodu izrađen je i lyric video u produkciji CroRec Videa, a na kojemu možemo vidjeti i fotografije s raznih nastupa Waltera prije nekoliko desetljeća u nekim od najlegendarnijih klubova poput Kulušića i Saloona, ali i suradnje s njemačkim glazbenikom Udom Lindenbergom.

U prosincu prošle godine Rockin Neno' & The Cadillac feat. Country Lady Rajka objavili su dvostruki CD "Prava riječ u pravi čas", koje je ujedno i presjek bogate karijere Waltera Neugebauera. Velikih šezdeset godina skladanja i sviranja je iza Waltera, a i dalje snima kao nekada te ne planira stati.

IzvještajiOpeth u Tvornici


Sharon Kovacs u Tvornici


Hard Place proslavio 12-i rođendan


Klasična hrvatska četvorka +2 u Splitu


Partibrejkers obilježili velikih 40 godina


2Cellos se u rasprodanoj Areni


Kings of Convenience na tvrđavi sv.Mihovila


Pips, Chips & Videoclips na Šalati


Urban&4 na Sunčanoj strani Prisavlja


Hélène Grimaud nastupila na Ljubljanskom festivalu


Hladno pivo nastupilo u Karlovcu


Pixies na Zagrebačkom velesajmu


Kries dobro „izgorio“ u solinskoj Gradini


Vatra i Urban&4 na Danima piva


Richard Bona i „napolitanska mafija“ osvojili Makarsku


Švedski desant na Abbaziu


Tame Impala u Puli


Održan je kultni Viva La Pola! festival


Prepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje