Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tiësto je udružio snage s pop superzvijezdom Charli XCX na certificiranoj pjesmi ljeta “Hot in It” koja preuzima top liste od objave prošlog mjeseca. Vrući prateći glazbeni video koji je režirala Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Katy Perry, Demi Lovato) i u kojem glumi Charli XCX koja se zabavlja u lokalnoj trgovini madraca bit će premijerno predstavljen ovaj petak u 18h na MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop i na Paramountovim billboardima na Times Squareu.

Nakon što je Tiësto čuo dionice koje je Charli sniila za "Hot in It" bilo mu je jasno da će ovo biti pjesma ljeta.

{youtube}Iab9TduGx78{youtube}

"Bilo je nevjerojatno vidjeti koliko se svima sviđa pjesma i nisam mogao biti uzbuđeniji što mogu podijeliti ovaj jedinstveni i super zabavan glazbeni video!" rekao je Tiësto. “Charli apsolutno ubija!”

Od objavljivanja prije samo mjesec dana, “Hot in It” već ima više od 200 milijuna pregleda na TikToku i Instagramu te je streaman 40 milijuna puta diljem svijeta. Zanimljivo je da je ovo druga najpopularnija pjesma koja se koristi u striptiz klubovima diljem SAD-a i nalazi se na 15. mjestu US Dance Radio Charta. “Hot in It” je četvrti singl s Tiëstovog nadolazećeg albuma uključujući njegova tri prethodna certificirana hit singla “The Business”, “Don’t Be Shy” s Karol G i ‘’The Motto’’ s Avom Max koji su zajedno ostvarili 2,5 milijarde streamova globalno.