Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hrvatska hip–hop scena postala je jača za još jedan hit novom pjesmom sastava Dispruv.

Tišnjanski dvojac ležernim izdanjem uz dozu humora pruža drugačiji pogled na život kroz pjesmu "Papica na žlicu" koja je blagi kontrast od grubih tekstova toga žanra na koje smo navikli.

"Prava vridnota stvari je i osjetiti mirnoga života čari" – poručuju Antonio Perina i Lovre Crvelin u pjesmi za koju su videospot ponovno snimili u Tisnom, njihovom vrelu inspiracije. Sve dok je njih, čini se da će Tisno imati dovoljno screentime-a. Videospot su osmislili zajedno, a Antonio je bio i redatelj.

"To nam je, reklo bi se, sad već 'đir'. Četvrti je to spot koji smo snimili u Tisnom. Volimo snimati tamo, tamo smo doma i nastojimo taj osjećaj uvijek zabilježiti i prenijeti drugim ljudima, odnosno publici. Standardna komorna postava dobrih ljudi koji nam pomažu je sudjelovala i ovoga puta", rekao nam je Antonio.

Prava je ovo kasnoljetna ili ranojesenska pjesma koja vibracijama odgovara prijelaznom razdoblju. Vrhunskim refrenom, koji ulazi u glavu brže nego što Leonardo di Caprio mijenja djevojke, momci iz Dispruva ciljaju na publiku koja će shazamati i vrtiti ovu pjesmu na repeat.

Pjesma se "kuhala" u ladici autora Antonija Perine već par godina, a sada je konačno pronašao recepturu da ju servira kao bebi papicu na žlicu. On je zaslužan za glazbu i produkciju, a tekst "Papice na žlicu" su Lovre i on napisali zajedno. Dugogodišnje prijateljstvo Lovre i Antonija sve češće rezultira i poslovnim uspjehom, a ova pjesma mogla bi biti ona po kojoj ćemo ih upamtiti.

"Kad je pjesma nastala, Lovre i ja još nismo djelovali kao 'Dispruv', a to nam je možda i najdraža pjesma koju smo napravili i osjetili smo da je sada odličan trenutak da ju prezentiramo publici. U pjesmi govorimo o nekim konkretnim ambicijama koje će se, nadamo se, s vremenom ostvariti. Ukratko, sve smo isplanirali, a dok se planovi ne manifestiraju, konzumiramo 'Papicu na žlicu' s osmijehom na licu. Živjeli i dobar tek!", rekao je Antonio.

Pjesmu "Papica na žlicu" poslušajte ispod članka!

 

IzvještajiMingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte


Godsmack rasturili u Beču


Hladno pivo - velika fešta u malom mjestu


Macy Gray nastupila u Tvornici


The Cure - multigeneracijski koncert za pamćenje


Porcupine Tree nastupili u Gasometru