Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Grammyjem nagrađeni reper Lil Baby u partnerstvu s Budweiserom objavio je „The World Is Yours To Take“, novi singl koji će se naći na prvom službenom soundtracku FIFA-inog Svjetskog prvenstva (Katar, 2022.) te u popratnoj kapmanji Budweisera, službenog sponzora prvenstva! Energična himna semplira kultni refren iz „Everybody Wants to Rule the World”, pjesme grupe Tears For Fears koja se prenosi s generacije na generaciju i koja ne poznaje geografske granice.

Prije četiri godine ljubitelji sporta diljem svijeta okupili su se – bilo pred televizorima ili u Rusiji - na Svjetskom prvenstvu u nogometu, u isto vrijeme kad je Lil Baby počeo graditi svoju karijeru izdavanjem prvog albuma. Sada ovaj rap fenomen današanjice koristi slavnu pozornicu Svjetskog prvenstva i partnerstvo s Budweiserom kako bi razmislio o svom putovanju, ali i nadahnuo obožavatelje.

Ova pjesma za službeni soundtrack FIFA-inog Svjetskog prvenstva 2022. meni je jako značajna. Ona govori o putovanju kroz koje smo svi tijekom posljednjih nekoliko godina prošli te slavljenju svega onoga što slijedi. Kad sam se počeo baviti glazbom 2017., uložio sam sve u san koji me doveo tu gdje sam sada i to je ono što želim da obožavatelji osjete kad čuju ovu pjesmu. Nadam se da ćete se zahvaljujući njoj osjećati kao da izlazite na teren na Svjetskom prvenstvu i koračate prema vlastitim snovima, rekao je Lil Baby.

„The World Is Yours To Take” je jedan od osam singlova koji čine službeni soundtrack prvenstva, a bit će predstavljen na 28. rođendan Lil Babyja kojeg će proslaviti nastupom uživo u hotelu Budweiser tijekom samog prvenstva. Partnerstvo Budweisera i Lil Babyja ne staje na ovom globalnom hitu u nastajanju; u planu je raditi s glazbenicima diljem svijeta na novim verzijama pjesama te snimiti njezin popratni na prvenstvu koje će se održati od 20. studenog do 18. prosinca 2022.

IzvještajiMingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte


Godsmack rasturili u Beču


Hladno pivo - velika fešta u malom mjestu


Macy Gray nastupila u Tvornici


The Cure - multigeneracijski koncert za pamćenje


Porcupine Tree nastupili u Gasometru