Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Belgijska pop zvijezda Angèle objavila je „Nonante-Cinq La Suite“, deluxe album kojeg je paralelno predstavila singlom „Patrick“.

Osim najnovije pjesme, ovo prošireno izdanje albuma koji je zaradio više od 493 milijuna streamova sadržava još nekoliko potpuno novih pjesama, među kojima je i suradnja s francuskim reperom Orelsanom. Novo deluxe izdanje albuma, zajedno sa singlom „Patrick“, dostupno je na svim glazbenim platformama.

 

„Nonante-Cinq“, objavljen krajem listopada, prodan je u više od 438 000 primjeraka i broji više od 493 milijuna streamova diljem svijeta. Ranije ovog mjeseca s albuma je otkrivena „Amour, Haine Et Danger“, pjesma koja istražuje svakodnevni mentalni teret koji osjećamo nakon previše vremena provedenog na našim pametnim telefonima. Video je režirao Brice VDH, koji je prethodno radio s Angèle na njezinom Netflixovom dokumentarcu. Njezin debitantski album „Brol“ iz 2018. (koji broji 2,8 milijardi streamova diljem svijeta) istog ju je trena pretvorio u novu frankofonu zvijezdu. Rođena u obitelji umjetnika, Angèle dolazi iz obitelji umjetnika, zbog čega bi se moglo reći da glazbu ima u krvi. Nakon studija jazza, počela je objavljivati obrade pop klasika putem Instagrama i stekla nevjerojatan broj sljedbenika.

 

Angèle – koja je ujedno zaštitno lice te ambasadorica Chanela stvara vlastite zvukove, a istovremeno razvija i estetiku koja odražava njezin osobni stil: žestok i izravan. Osnovala je vlastitu etiketu (Angèle VL) i glasnogovornica je svoje generacije. Ova feministkinja i sveobuhvatna umjetnica djeluje u svijetu u kojem su granice glazbenih pravaca daleka uspomena; pop, rap i elektro glazba samo su neki od žanrova koje možemo čuti u njezinim pjesmama.

 

IzvještajiMingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte


Godsmack rasturili u Beču


Hladno pivo - velika fešta u malom mjestu


Macy Gray nastupila u Tvornici


The Cure - multigeneracijski koncert za pamćenje


Porcupine Tree nastupili u Gasometru