Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dubrovačka kantautorica Daria Korić objavila je drugi samostalni singl. Pjesmu „Jesmo li sami?“ poslušajte u nastavku.

„Jesmo li sami?“ je osobit pop rock singl, glazbu i tekst potpisuje Daria Korić, dok prateći glazbeni spot dolazi iz radionice Ire & Johna, riječkog kreativnog dvojca koji zbog svojih posebnih umjetničkih pogleda stvara impresivne videospotove.

Kako sama Daria kaže povodom objave singla: „Iako pjesma zvuči kao da se netko treći upleo u odnos, taj treći zapravo je strah. Ovo je pjesma o prihvaćanju sebe i ljubavi prema sebi s kojom se borim cijeli svoj život... Ovo je i pjesma o ljubavnom odnosu dvoje ljudi čija ljubav nestaje. Voljela bih da svatko pronađe svoje značenje i da se publika poveže s njom!“

Pobjedu u obračunu sa svojim strahovima Daria je odnijela još prošle godine kada je napravila iskorak u glazbene vode i objavila svoj debitantski singl „Ne brini“. Sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu, ona je pogled na lekcije koje uči o samoprihvaćanju i emocionalnom sazrijevanju.

Nova godina je nedvojbeno ohrabrujuća za ovu kantautoricu koja s producentom Rejhanom Okanovićem, ujedno i aranžerom, nastavlja stvarati pjesme o svojim unutarnjim borbama.

„Daria kao autorica je poput djeteta u tijelu odrasle osobe. Fenomenalno mi je da zrela i realizirana žena ima izrazito nježan, autentičan, blago utopijski pogled na glazbu i njeno stvaranje. Mislim da je to njena najveća snaga“, govori Rejhan Okanović o svojoj suradnji s kantautoricom.

Korić ne bježi od svoje introvertirane melankolije. Poetski stihovi, prkosna iskrenost i odvažno istraživanje svojih ponašajnih obrazaca oslikavaju njen novi glazbeni uradak koji dolazi kao idealan melem i za umjetnika i za slušatelja sa svojim utješnim mislima, načinom da se čovjek bolje upozna, da ojača, uspije i dohvati puninu svoga identiteta.

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici