Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hoodooleen nam predstavlja svoj prvi singl i spot u 2023. godini i trinaesti sveukupno. Radi se o pjesmi „Lights on Pomerio” za koju nam Hoodooleen kaže da je neka vrsta oproštaja od Rijeke i Rolin Humesa.

„Nakon mnogih pokušaja i neuspjeha u Rijeci mi se posrećilo i prvi put sam uspio okupiti ljude koji bi svirali muziku koju sam radio i tako je nastao Rolin Humes. Klub Tunel je bio mjesto gdje se to sve odvilo, a ulica kojom sam dolazio i odlazio iz Tunela je Pomerio. Sama muzika i par stihova je nastalo još dok sam živio u Rijeci, a u nedavnom preslušavanju starih snimaka naletio sam na nju i tekst se samo pojavio., objasinio je Hoodooleen.

Za produkciju pjesme pobrinuo se Filip Vidović iz Matterhorn Music, koji je radio i na prijašnjim Hoodooleenovim pjesmama, dok je za spot kao i kod prijašnjih bio zadužen Toni Mijač kojem se pridružio i Filip Šarić kao direktor fotografije dok je Rene Recek bio strpljivi vozač kombija.

„Samo snimanje spota je zapravo kratko trajalo, 20-ak minuta ali priprema baš kao i kod svih spotova do sad je bila duga. Također moram iskoristiti priliku i zahvaliti prijatelju Kristijanu Lečiću koji je sudjelovao u snimanju ovog spota u kojem je bio zadužen za pirotehniku i većinu vremena proveo ležeći na hladnom asfaltu. Osim u ovom sudjelovao je još u polovici spotova koje sam objavio i zaista uvelike pomogao u njihovom stvaranju., zaključio je Hoodooleen.

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici