Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lagano se primiče završetak snimanja novog albuma Adastre, a jedna od najnovih pjesama i spot koji su snimili je i "Nisam zaljubljen". Zasigurno do sada niste vidjeli gitarista neke grupe koji leti na ziplineu iznad provalije i svira gitaru, no ako vas zanima kako to izgleda pogledajte novi spot Adastre.

Jerko Marić, autor Adastre o pjesmi i spotu kaže: Kada sam pisao ovu ljubavnu pjesmu htio sam zarobiti trenutak čovjeka koji počinje primjećivati zaljubljenost prema drugoj osobi te koje neobično ugodne promjene i osjećaje počinje osjećati. Mislim da će se mnogi prepoznati u pjesmi. Također, kada sam razmišljao o scenariju spota htio sam da to bude igrani spot. Glavni protagonist je mladić koji se igrom slučaja nađe u nevolji, a u pomoć mu uskače lokalna djevojka i tada počinje avantura. Kao idealno mjesto za snimanje odabrali smo mjesto Barban. Imali smo sreće da je Turistička zajednica općine Barban prepoznala našu pjesmu i ideju. Velika im hvala! Posebno zahvaljujemo tamošnjim tvrtkama i ugostiteljima koji su pomogli da se spot snimi. Kada smo prvi puta došli u Barban, bili smo očarani koliko je to maleno mjesto bajkovito lijepo i kakve sjajne domaćine ima. Pozivam sve da posjete Barban i da uživo dožive njegovu ljepotu i sadržaje koje pruža svim posjetiteljima. Od viteško konjičke Trke na prstenac, bogate outdoor i gastro ponude do vrhunskog smještaja.

U spotu su glumili mladi pulski glumci Michelle Salome Kursar i Moris Nikolić. Gitarista koji se spušta niz zipline je glumio Gašper Dolničar. Za snimanje s FPV dronom zaslužan je 7e.mania7. Spot je snimila Alom produkcija. Novi album Adastre očekuje se krajem ožujka.

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici