Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Oni koji pate od migrene često se na nju žale, a duhoviti tekst o tom čestom zdravstvenom problemu je opisala glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak. Dvojac ShyBy koji čine skladatelj i glazbenik Ivan Arnold i glumac Mario Mirković napisali su glazbu na njen tekst, a sve skupa odlično se nadovezalo na glazbeni izričaj Davorina Bogovića koji je ovu pjesmu otpjevao u duetu s autoricom teksta, inače glumicom kazališta Žar ptica. Ana Mariji je ovo prva glazbena suradnja izvan kazališta, a pjesmu je napisala još prije nekoliko godina.

"Već dugo patim od migrene i jednostavno sam na papir stavila sve što osjećam zbog toga. Kad smo tekst spojili s glazbom i aranžmanom koji je napisao Mario Mirković shvatili smo da imamo odličnu rock pjesmu za koju smo uvjereni kako će mnogi pjevušiti. Povezala sam se s Davorinom Bogovićem, mojim glazbenim idolom, a na moje oduševljenje on je pristao da pjesmu otpjevamo zajedno i da se nađe na njegovom novom albumu. Eto, osim što pjevam sa svojim idolom, ostvario mi se i moj djevojački san da budem rock pjevačica", navodi Ana.

U pjesmi "Migrena" naći će se svi koji pate od nje, a to su najvećim dijelom žene, ali će je razumjeti i njihovi partneri. Opisuje situacije iz svakodnevnog života na jedan duhoviti način, a upravo taj humor može olakšati nekad teške životne situacije. Za ovu pjesmu snimljen je i videospot čiju režiju potpisuje Jerko Domagoj Vrdoljak.

"Pjesma me podsjeća na hit 'Je t'aime (Moja voljena)' jer se radi o prizorima iz bračnog života. Svidjela mi se i uklapa se u moj stil, a sad sam u petoj brzini jer spremam novi album", rekao je Davorin Bogović.

Na novom albumu osim "Migrene" naći će se i njegov prethodni singl "Ljubav kao vjeran pas" nastao u suradnji s Predragom Martinjakom i Nenadom Ninčevićem koji je unio određenu svježinu Davorinovom rockerskom opusu.

IzvještajiDrago Diklić u Tvornici


Večer sjajnih basista


Davor Križić nastupio u Petom kupeu


Gibonni u Areni - 2. koncert


dram u KSET-u


4head nadmašio očekivanja u Hard Placeu


Partibrejkers nastupili na Riječkoj zvečki


Gibonni održao prvi od dva rođendanska koncerta


Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band - Live at Peti Kupe


Unplugged koncert T.B.F.-a u Tvornici


Gorgoroth napravili black metal spektakl u Boogalou


Užarena punk veselica u AKC Attack


Lisica u Lisinskom


AntiValentinovo #8


The Croatian Pink Floyd Show u Boogaloou


Krankšvester pokazali zašto ih i dalje volimo


Kekin Trio u Sax!-u


Žestoki tulumu u Boogaloo


Kandžijina večer u Vintage Industrialu


Lu Jakelić napunila Peti kupe