Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Neobičan naziv pjesme prezentira oduzimanje glasa sebi u mnogim važnim područjima života. Kako Daria kaže, „Vrtila sam se u krug sa sobom, hvatala samu sebe za rep pa mi je došla slika dva psa koji se susreću na uglu ulice. Oni prezentiraju moje borbe, izgubljenost, strah i ljubav. Dugo mi je trebalo da se oslobodim i pustim glas pred ljudima, da se ogolim. Brnjicu sam napisala kao satiru o polaritetima i na kraju odlazak iz tog mjesta.“

Ova je pjesma nastala u vrijeme kad i njena prethodna dva singla „Ne brini“ i „Jesmo li sami?“, a dolazi kao nastavak Darijine priče o unutarnjim borbama i oslobađanju na mnogo različitih razina koji su doveli do prekretnice u njenom životu kao i u ljubavnim odnosima.

Kao i prethodnih pjesama, autorica glazbe i teksta je Daria Korić, a za aranžman je zaslužan Rejhan Okanović, koji je odsvirao gitarske dionice i bas. Mario Klarić je svirao bubnjeve, Sandra Halužan i Marko Gudelj su odsvirali saksofone, dok je prateće vokale pjevao Dino Antonić. Pjesmu „Brnjica“ prati lyric video koji je napravio glumac i redatelj Romano Nikolić.

Podsjećamo, Daria je prošle godine napravila iskorak u glazbene vode i objavila svoj debitantski singl „Ne brini“, a početkom ove godine pjesmu „Jesmo li sami?“. Sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu. Ona je pogled na lekcije koje uči o samoprihvaćanju i emocionalnom sazrijevanju.

Korić ne bježi od svoje introvertirane melankolije. Poetski stihovi, prkosna iskrenost i odvažno istraživanje svojih ponašajnih obrazaca oslikavaju njen novi glazbeni uradak koji dolazi kao idealan melem i za umjetnika i za slušatelja sa svojim utješnim mislima, načinom da se čovjek bolje upozna, da ojača, uspije i dohvati puninu svoga identiteta.

IzvještajiBuč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans


Gretta Iluzija ili povratak u stvarnost, nadam se drugome