Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Dok njegov aktualni singl "Proljeće" dominira radijskim eterom i streaming servisima, Zembo Latifa predstavlja moćnu regionalnu suradnju s bendom Keni nije mrtav - „Nema nazad“.
"Jedna od stvari koju sam imao na svojoj bucket listi je bila da napravim pjesmu sa Kenijima. Od prvog dana kad smo se svi upoznali je bilo kao da se znamo već sto godina i kada su me pitali da budem feat na njihovoj pjesmi "Nema Nazad" nisam puno razmišljao. Mislim da smo i na pjesmi pokazali koliko je dobra energija među nama i nadam se da će se pjesma svidjeti i slušateljima.", o suradnji je ispričao Zembo. „Male, ali i sudbonosne odluke su svakog dana pred nama. Kada u životu ostanemo zateknuti pitanjem „nastaviti dalje ili odustati?“ podrška najbližih postaje ključna stvar,“ poručuje Mateja, frontmen i tekstopisac benda Keni nije mrtav.
Važnost najbližih ljudi i obitelji u malim i velikim životnim odlukama svakog čovjeka, značaj okruženja na svakog pojedinca u trenucima kada postane teško i kada je potrebno nastaviti dalje, motivi su pjesme. Tekst potpisuju Mateja Đokić, vokal benda, i Zembo Latifa (Aquarius Records), a na singlu se, kao specijalna gošća, pojavljuje i Lu Jakelić (Croatia Records). Zembo je ljetnu koncertnu sezonu otvorio odličnim nastupom na Sea Star Festivalu, a slijede i nastupi 27. lipnja na Danima grada Čakovca, 10. lipnja na Brucošijadi FOI-a u Varaždinu, 16. lipnja na LMF Festivalu u Zagrebu,  8. srpnja na Exit festivalu u Novom Sadu, a  Keniji će u subotu, 3. lipnja premijerno nastupiti u Zagrebu na BeerFestu, dok ih u Srbiji očekuje niz festivala, među kojima su Arsenal fest i Belgrade BeerFest. Pjesma "Nema nazad" naći će se na albumu benda Keni nije mrtav koji će izaći ove godine za izdavačku kuću Mascom Records, a možete ju slušati na svim streaming servisima. 

IzvještajiBuč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans


Gretta Iluzija ili povratak u stvarnost, nadam se drugome