Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

This Is The Kit, grupa predvođena kantautoricom Kate Stables, sa stalnom adresom u Parizu, predstavlja novu obradu pjesme "Sensations In The Dark" Gruffa Rhysa.

Posljednji album benda This Is the Kit "Careful of Your Keepers" izašao je u lipnju prošle godine za izdavačku kuću Rough Trade, a producirao ga je Gruff. Stables priča kako je došlo do novog singla: “Gruff i ja smo trebali odraditi zajedničku turneju po SAD-u, a jedan prijatelj koji se bavi rezanjem ploča, predložio je da napravimo split singl, gdje bi svatko odsvirao pjesmu one druge osobe. Ovo je pjesma koju sam izabrala iz Gruffovog izuzetnog repertoara. Volim stihove i puhačku sekciju, kao i to koliko mi je bilo teško odsvirati ju budući da nisam baš dobra kod brzog mijenjanja akorda. Na kraju sam varala i odsvirala rif na jednoj žici. S ovom sam pjesmom zaista sam uživala u igranju sa stvarima koje volim; kao što su frule i ritmovi, i držanju "fill" tipke na Casio tipkovnici koju sam koristila tijekom cijele pjesme. Stihovi su izuzetni, a melodije su pravo zadovoljstvo za pjevanje. Bilo je jako zabavno i jako sam zahvalna našem prijatelju Mikeu na prijedlogu, a posebno Gruffu što mi je dozvolio da odsviram njegovu pjesmu.”

This Is The Kit uskoro kreće na glavnu turneju po Sjevernoj Americi, nakon što su upravo završili rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji. Ljeto 2024. diljem UK-a i Europe sviraju seriju koncerata sa starim kolegama - The National. Uz kantautoricu Kate Stabels (vokal, gitara) u This Is The Kit su i njezini prijatelji Rozy Layden (bas, vokal), Neil Smith (gitara), Jamie Whitby Coles (bubnjevi).

IzvještajiThe Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski


Rock propovijed: Goran Bare i Majke u Vintage Industrial Baru


Matijine vile igrom osvojile Tvornicu


Flaner i Colostrum razbudili Klub kulture


Hali Gali tulum u AKC Attack!


Održan je 3. Superval u Vintage Industrial Baru


Avalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu